Phone:+86 13333092057 Email: iasos@iasos.eu
Phone: +30 6999398373 Email: coyote@iasos.eu
Εταιρεία
Προϊόντα
Υπολογιστής
Πωλήσεις
Φωτογραφίες
Δημοσιεύσεις
Τρόπος χρήσης
Επικοινωνία
Watch videos on youtube:
Αρχική
Προηγούμενη

Η "IASOS S.A." δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σε επενδυτικές δραστηριότητες στην Κίνα.
Είναι Ελληνικών συμφερόντων εταιρεία.
Από το 2001 η "IASOS S.A." είχε συμμετάσχει στο εταιρικό ταμείο μεγάλης κινεζικής εταιρείας, που κατασκεύαζε ανεμογεννήτριες.
Από το 2011 η "IASOS S.A.", μετά από μακροχρόνιες έρευνες ξεκίνησε να παράγει τις δικές της ανεμογεννήτριες κάθετου άξονα «Greek spirit I». Οι βασικές επιδιώξεις ήσαν και συνεχίζουν να είναι δύο.
Πρώτα να καλυφθούν σε παγκόσμιο επίπεδο οι ανάγκες της για μικρές και φτηνές ανεμογεννήτριες για εκείνους που βρίσκονταν μακριά από τα ηλεκτρικά δίκτυα.
Έπειτα να καλυφθεί το κενό της αγοράς σε ανεμογεννήτριες που μπορούν με μικρό κόστος να προσφέρουν σημαντική ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας με πολύ μικρή ταχύτητα ανέμου.
Έτσι το βασικό χαρακτηριστικό των ανεμογεννητριών της "IASOS S.A." είναι πως λειτουργούν με μικρές ταχύτητες ανέμου (5 m/s), δίχως το κόστος ανά μονάδα ισχύος να αποκλίνει σημαντικά από τις ανεμογεννήτριες οριζόντιου άξονα, οι οποίες παρέχουν την ονομαστική τους ισχύ μετά τα 9 m/s.
Το 2011 η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή του μοντέλου «Greek spirit I» στο οποίο συγχώνευσε την εμπειρία όλων των προηγούμενων ετών.
Τον Ιανουάριο του 2012 η εταιρεία ξεκίνησε να παράγει το μοντέλο «Greek spirit II» και τον Δεκέμβριο τα μοντέλα «Ηράκλειτος Ι» και «Δημόκριτος Ι».
Το 2013 η "IASOS S.A." άρχισε να παράγει το μοντέλο «Ηρακλής I» και το μοντέλο «Θαλής I».
Το 2014 η εταιρεία λάνσαρε το μοντέλο «Ηρακλής II» και το μοντέλο «Θαλής II».
Από το 2015 έως το τέλος του 2016, η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή του «Θαλής III».
Από το 2015 η "IASOS S.A." ξεκίνησε παραγωγικές δραστηριότητες στην Ινδία, στοχεύοντας στην παραγωγή ανεμογεννητριών, που η ισχύς τους θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια τουλάχιστον οκτώ κατοικιών.

Από το 2011 έως το 2015 η εταιρεία εγκαταστάθηκε στην πόλη Yiwu, στην επαρχία Zhejiang στην Κίνα, επωφελήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη φιλοξενία της κινεζικής κυβερνητικής εταιρείας CCC.
Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην κρατική ιδιοκτησία "Διεθνής Αγορά για Μηχανήματα και Πρώτες Ύλες" στην πόλη Yiwu.
Ήταν η μοναδική μη κινεζική εταιρεία που βρισκόταν στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο ανάμεσα σε γιγάντιες κινεζικές βιομηχανίες, υποδεικνύοντας τη φροντίδα και την υποστήριξη που λαμβάνει η εταιρεία από τις κινεζικές αρχές, κυρίως χάρη στη συμβολή της στην τεχνολογική ανάπτυξη και επιπλέον, στην άψογη μακροχρόνια παρουσία στην κινεζική αγορά.
Μετά το 2015 η εταιρεία μετεγκαταστάθηκε στην βόρεια Κίνα, στην πόλη Pingxiang της επαρχίας Hebei, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.
Από το 2015 και μετά η εταιρεία κατασκευάζει το μοντέλο ανεμογεννήτριας "Iasos III". Όλα τα επιμέρους εξαρτήματα της ανεμογεννήτριας, κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας.

Τα στοιχεία της εξαγωγικής μας εταιρείας, είναι:
XINGTAI GREEN EAGLE TRADING CO., LTD
Add: North Lianglima village,Pingxiang country, Xingtai city, Hebei province, CHINA 054500
License number: 91130500MA086GCN5L
Customs registration number: 1305940077
Contact person: Miss Yang Jinjin
Contact Phone: 0086 15131349558
Email: iasos@iasos.eu
Website: www.iasos.eu

Οι ανεμογεννήτριές μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε οι πελάτες όχι μόνο να μην χρειάζεται να σπαταλούν περισσότερα χρήματα σε εξειδικευμένα και ακριβά ανταλλακτικά αλλά να είναι συνεχώς ανεξάρτητοι από τον κάθε προμηθευτή ή κάθε "ειδικό".
Δεν τηρήσαμε δηλαδή την πολιτική εκείνων που κατασκευάζουν εκτυπωτές, ώστε κάποιος να αγοράζει σε καλή τιμή αλλά στην συνέχεια να ξοδεύει μεγάλα χρηματικά ποσά για τη χρήση και τη λειτουργία.
Διατηρούμε συνειδητά ειλικρινείς και ηθικές στάσεις απέναντι στους πελάτες, παρόλο που μπορεί να φαντάζει σαν μη κερδοφόρο, σύμφωνα με τις σύγχρονες εμπορικές αντιλήψεις. Τα κέρδη μας προέρχονται από την ικανοποίηση των πελατών.

Οι ανεμογεννήτριές μας σχεδιάζονται και παράγονται σύμφωνα με τις ακόλουθες αρχές.
1. "Η φιλοσοφία της ανοικτής πλατφόρμας".
Ο χρήστης μπορεί να παρέμβει σε ολόκληρη την κατασκευή, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις και να αλλάξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τις οικονομικές του δυνατότητες. Μπορεί να αγοράσει είτε ολόκληρη την ανεμογεννήτρια, είτε οποιοδήποτε επιμέρους εξάρτημα, πληρώνοντας μας για την προσπάθειά μας μια δίκαιη τιμή. Ο καθένας μπορεί να συγκρίνει το κόστος ενός επιμέρους ανταλλακτικού με το αντίστοιχο κόστος στην πατρίδα του και να επιλέξει από που θα αγοράσει. Σε κάθε περίπτωση η δική μας τεχνική υποστήριξη είναι δεδομένη.
Οι ανεμογεννήτριές μας μπορούν να ενσωματώσουν κάθε αναβάθμιση και τροποποίηση, ενσωματώνοντάς νέες ιδέες ώστε να γίνουν πιο χρήσιμες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

2. Συμπαραγωγή.

Η εταιρεία πρόσφατα ξεκίνησε την διαδικασία της συμπαραγωγής. Στόχος μας είναι σε κάθε χώρα να υπάρχει τουλάχιστον ένας συμπαραγωγός, ώστε μεγάλο μέρος της παραγωγικής διαδικασίας να γίνεται στην χώρα του τελικού πελάτη. Με τον τρόπο αυτό σημαντικά χρηματικά ποσά παραμένουν στην πατρίδα του αγοραστή, πολλοί συμπολίτες του βρίσκουν εργασία στον τόπο τους και η πατρίδα του έχει άμεσα οικονομικά οφέλη.

3. Δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια από τον άνεμο, σημαίνει πρόσβαση στις σύγχρονες ανέσεις για κάθε ένα μη προνομιούχο άνθρωπο στην γη.
Οι ανεμογεννήτριές μας απευθύνονται σε όσους χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια για να καλύψουν τις ανάγκες των νοικοκυριών τους, σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, σε όσους δεν αντέχουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και σε αυτούς που είναι παγιδευμένοι, που αγωνίζονται για να ξεφύγουν από ένα φαύλο κύκλο δαπανών, για τις ανάγκες διαβίωσής τους.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το «προϊόν», αυτή η ανεμογεννήτρια κάνει την ζωή των απλών ανθρώπων πιο άνετη. Κανένα άλλο προϊόν, που προσφέρεται στους απλούς ανθρώπους, σε οποιαδήποτε μέρος του κόσμου, δεν έχει τόση μεγάλη χρησιμότητα.

4. Εξαιρετικά υψηλή ποιότητα.
Είναι ευρέως γνωστό ότι πολλές εταιρείες προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν το κόστος παραγωγής, που σημαίνει ότι καταφεύγουν σε φθηνές πρώτες ύλες ή συμπιέζουν τους μισθούς των υπαλλήλων τους. Ως αποτέλεσμα, τα τελικά προϊόντα τους δεν μπορεί να είναι καλής ποιότητας. Ακολουθώντας το σύνθημα «αγοράζω το πιο ακριβό υλικό γιατί είμαι φτωχός» σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τις ανεμογεννήτριές μας αναζητώντας όλα τα καλύτερα υλικά προκειμένου να εγγυηθούμε τη μακροχρόνια λειτουργία χωρίς προβλήματα. Κατασκευάζουμε λοιπόν κάθε εξάρτημα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (CNC router, CNC τόρνος, CNC laser κλπ) και τα καλύτερα υλικά. Τα πλαστικά μέρη κατασκευάζονται από PVC-U (6%UV), PTFE, SILICONE. Τα μεταλλικά μέρη είναι κατασκευασμένα είτε από ανοξείδωτο χάλυβα, είτε από αλουμίνιο 6063 Τ6 και 7075 Τ6 ενώ όλες οι βίδες είναι ανοξείδωτες.

5. Σεβασμός στο περιβάλλον και την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής.
Όλα τα υλικά κατασκευής της ανεμογεννήτριας μπορούν να ανακυκλωθούν. Οι ανεμογεννήτριες δεν καταναλώνουν πόρους του περιβάλλοντος και δεν εκπέμπουν ρύπους. Είναι απολύτως αθόρυβες και δεν προκαλούν δονήσεις στον αέρα ή κραδασμούς στο σημείο τοποθέτησής τους. Η εμφάνιση της ανεμογεννήτριας είναι κομψή και μοιάζει με καμινάδα.

6. Έξυπνη συσκευή, ολοκληρωμένη λύση.
Σαν σύνολο, οι ανεμογεννήτριές μας είναι μια ολοκληρωμένη μηχανή παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, από τον άνεμο. Ο χρήστης, χρησιμοποιώντας ένα κοινό καλώδιο, συνδέει την κατοικία του με την ανεμογεννήτρια και απολαμβάνει δωρεάν την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

7. Προστασία του αγοραστή από "κρυφές δαπάνες".
Οποιοδήποτε από τα εξαρτήματα της ανεμογεννήτριας, μπορεί να βρεθεί στην αγορά ή να κατασκευαστεί από ντόπιούς τεχνίτης. Ακόμη και το λογισμικό, που ελέγχει τις βασικές λειτουργίες της ανεμογεννήτριας είναι δωρεάν. Η ανεμογεννήτρια πωλείται μερικώς και όχι πλήρως συναρμολογημένη. Έτσι το κόστος μεταφοράς από το εργοστάσιο στον χώρο εγκατάστασης ελαχιστοποιείται και η μεταφορά των εξαρτημάτων σε απομακρυσμένες περιοχές είναι επίσης ευκολότερη. Δεν υπάρχουν κρυφές δαπάνες πους αυξάνουν το τελικό κόστος της ανεμογεννήτριας.

Οι ανεμογεννήτριές μας είναι ένα σύγχρονο προϊόν, που δημιουργήθηκε με την εφαρμογή της πιο προηγμένης τεχνολογίας πάνω σε μια πολύ παλιά ελληνική κατασκευή. Στο «ταβλόμυλο» που χρησιμοποιήθηκε για αιώνες στην Ελληνική νήσο Άνδρο.
VERTICAL SHAFT WIND GENERATOR IN GREECE
VERTICAL SHAFT WIND GENERATOR IN GREECE
   
VERTICAL SHAFT WIND GENERATOR IN GREECE
VERTICAL SHAFT WIND GENERATOR IN GREECE
Παρόμοιες κατασκευές μπορεί να δει κάποιος ακόμα και σήμερα στην Περσία, με τη διαφορά ότι για την κατασκευή των πτερυγίων χρησιμοποιούνται ακλάμια και στο ότι οι ανεμόμυλοι τοποθετούνται σε συστοιχίες.
VERTICAL SHAFT WIND GENERATOR IN PERSIA
VERTICAL SHAFT WIND GENERATOR IN PERSIA
   
Αγωνιζόμαστε καθημερινά για έναν καλύτερο κόσμο και ονειρευόμαστε την απελευθέρωση όλων μας από «τα δίκτυα και τους περιορισμούς», που απαιτούν συνεχώς όλο και μεγαλύτερο μερίδιο από τους καρπούς της καθημερινής μας πάλης. Συμμετέχουμε με πάθος στην επανάσταση «δωρεάν πράσινη ενέργεια». Ανήκει σε όλους μας και η φύση μας την παρέχει δωρεάν.
People of IASOS S.A.  
   
Όλα αυτά τα χρόνια έχω ξοδέψει χρόνο και πολλά χρήμα, έχω δουλέψει σκληρά και με πολλές στερήσεις, αλλά έχω ένα όνειρο: "Η μικρή Άισα, στις ξεχασμένες γωνίες του πλανήτη, να μπορεί να έχει δωρεάν την χρειαζούμενη ηλεκτρική ενέργεια για να φωτίσει το βιβλίο που θέλει να διαβάσει"..
Γεώργιος Καρυτινός